FINPAC Tabletta Szervezők, 8 Rekeszes Utazási Tabletta Esetében Heti 7 Nap, Gyógyszeres Ellátás, Kompakt & Aranyos Gyógyszer, Vitamin Adagoló, valamint az érintettek (Smaragd Zöld)

FINPAC Tabletta Szervezők, 8 Rekeszes Utazási Tabletta Esetében Heti 7 Nap, Gyógyszeres Ellátás, Kompakt & Aranyos

HUF 1888.65

Jelen van

【Napi & Heti Tabletta Szervező】A tabletta szervező 8 rekesz c-vitamin kapszula, szolgálhat heti tabletta szervező egy bónusz váratlan gyógyszer tervezők, valamint a napi gyógyszeres kezelés céljából. 【Élelmiszer-osztályozott Anyagok】A tabletták konténerek készült BPA mentes pp anyagok biztosítása, munkavédelmi, a napi használat, push-open burkolatot egy tiszta gyógyszer dobozát megkönnyíti az azonosítást. 【Aranyos Tabletta Esetben】Kompakt, praktikus méretű tabletta doboz jön mintás hordtáska, amely segít megvédeni a tablettákat/vitaminok, a napfény vagy ultraibolya sugár-expozíció, illetve levehető pánt a könnyű hordozhatóságért-on. (Hivatalos Micklyn Le Feuvre Termék). 【Idős-Kialakítás】Könnyed nyomja nyitott kialakítás a felnőttek, az idősek, gyermekek.Egy világos ablak egészül ki sürgősségi orvosi kártya gyógyszer-emlékeztető, talált tárgyak, vagy rendkívüli jelenetek. 【Utazási Tabletta Esetben】a méretek A tablettát az esetben a 4.7 x 4 x 2,1 cm.Tedd be a táska, hátizsák, ebéd táska, bőrönd még a zsebéből egy utazás.A tabletta szervezők jön a 8-as rekesz c-vitamin kapszula, szolgálhat heti tabletta szervező, valamint a napi gyógyszeres kezelés céljából.Készült BPA mentes pp anyagok biztosítása, munkavédelmi, a napi használat, push-open burkolatot egy tiszta gyógyszer dobozát megkönnyíti az azonosítást.Egy világos ablak egészül ki sürgősségi orvosi kártya gyógyszer-emlékeztető, talált tárgyak, vagy rendkívüli jelenetek.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

Vera Bradley Utazási Tabletta Szervező
  • Megújítva

Vera Bradley Utazási Tabletta Szervező

HUF 5265.00

100% Pamut.Importált.ALÁÍRÁS PAMUT . A szövet tudod, & szeretet, a steppelt pamut, könnyű, mégis tartós, & jön a különféle színes minták.NAPI SZERVEZET . Nem hiányozik a gyó