Mikro-Elektromos Gyanta Fúró Készlet, Elektromos Mini Fúró Ékszer Készítés Kellékek, Gyanta Formák,DIY Ékszer Készítés Keychains, Medál, Műanyag, 10 x Fúró(0.8-1.2 mm)

Mikro-Elektromos Gyanta Fúró Készlet, Elektromos Mini Fúró Ékszer Készítés Kellékek, Gyanta Formák,DIY Ékszer Készítés

HUF 3564.00

Jelen van

【, Hogy mire képes】Kézi Mikro-Elektromos Gyanta Fúró Készlet tervezték, epoxi-gyanta, beleértve a nyaklánc, fülbevaló, karkötő, medál, kulcstartó, modell, szobor, baba, stb. 【10 Fúrók】Ez a 10 különböző fúró méretek (2x0.8 mm-es, 2x0.9 mm-es, 2x1mm, 2x1.1mm, 2x1.2mm) fúrás különböző lyuk átmérők. 【Előny】Képest egy kézi fúró, csak meg kell nyomni egy gombot, ahelyett, hogy sok időt tölt a kemény munka, de USB-ről táplált, így használhatja hordozható akkumulátor vele, ahelyett, hogy az egész kézműves projekt, hogy a fal egy konnektorba. 【Könnyen használható】Először telepítse a megfelelő gyakorlat majd csatlakoztassa a készüléket, majd kapcsolja be.Használja őket, hogy DIY a apoxy gyanta. 【Minőségi szolgáltatások】Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba fogunk belül nem érkezik válasz, a nap 24 órájában.Miért kell egy mikro-elektromos fúró?Állítható mikro-elektromos fúró képes megoldani a problémákat az életben is.Extra otthon a társadalmi elszigeteltség lesz elég ravasz, amely Így keychains, fülbevalók, nyakláncok, karkötők, valamint lesz értelme.A kis kézi fúró használata egyszerű, nem kell sok erő eszköz, mint amilyen egyszerű.Már 10 különböző méretű fúró bit nem vezeték nélküli.Jön a fal, USB plug-in.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

IRWIN Fúró Bit Készlet, 60-Darab (80181)
  • Megújítva

IRWIN Fúró Bit Készlet, 60-Darab (80181)

HUF 3415.50

Fúró bit terveztek prémium nagy sebességű acél, fényes kivitelben.Minden fúrónak 118° vésőpont tipp, amit arra terveztek, általános célú alkalmazások.IRWIN Eszközök, fúr�