Olívaolaj Permetező, Hordozható Olaj uram Spray Üveg Átlátszó Fröccs a Levegő Fryer, Ecet, Olaj Adagoló Üveg Konyhai Kütyü, Főzés BBQ Salard Sütés Sütés Grillezés (Egy-210ml)

Olívaolaj Permetező, Hordozható Olaj uram Spray Üveg Átlátszó Fröccs a Levegő Fryer, Ecet, Olaj Adagoló Üveg Konyhai

HUF 1753.65

Jelen van

【Kiváló Minőségű Olaj Spray Palackot】 : Tökéletes olívaolaj permetező, az olaj permetező főzés lehet permetezni a köd, mint reméltem, nem a forma, patakok, étolaj spray palackot, amely az új technológia jobb olaj fröccs üveg tapasztalat. 【Hatékony Ellenőrzés, Olaj Áramlását Élvezze az Egészséges Élet】 : Ez olívaolaj permetező praktikus konyhai kütyü.Lehet terjeszteni pontos olaj összegek, valamint csökkenti a hulladékot.Használhatja az olaj uram egyenletesen ellenőrzése olaj, kevesebb kalória élvezze alacsony, kövér, egészséges élet. 【Átlátszó Design & Ergonomikus】 : Ez olívaolaj permetező készült, magas minőségű rozsdamentes acél felső élelmiszer minőségű átlátszó üveg, átlátszó design, ez az olaj permetező, hogy tudom, állapotát, illetve a mennyiségű olaj könnyű felismerni a fűszerezés(olaj/ecet/szósz) gyorsan.A barátságos ergonomikus kialakítású anti-slip nyomja fogantyú megkönnyíti használatát még a gyerekek használni, könnyedén. 【Széles körben Alkalmazások】 : Az olaj uram főzés tökéletes olaj,ecet,főzés, bor,növényi olaj,szója szószt,a vizet,a sokféle olajok.Csak egy kis nyomja meg a gombot,kapsz finom köd a levegőben fryer,pan,tűzhely.Ez étolaj permetező uram, könnyű, kis kézi mérete, ami egy táskában szállított kívül is széles körben használják piknik, főzés, grillezés, saláta készítése, sütés, pörkölés, levegő fryer, party, grillezés stb. 【Guranteed Visszatérítés】 : Mi biztosítja, hogy az olívaolaj permetező megfelel az elvárásoknak kínálunk 7 * 24 barátságos ügyfélszolgálat megoldani a problémát, akkor vissza tudom, hogy biztosítsa a vásárlási élmény, ha elégedett vagy a olíva olaj spray palackot. - Tökéletes olívaolaj permetező uram, az olívaolaj permetezőgépek lehet permetezni a köd, mint reméltem, nem a forma, patakok, étolaj spray palackot, amely a Nem-Eltömődés Fúvóka új technológia jobb olívaolaj permetező üveget tapasztalat. - A javult, legyező alakú atomizing fúvóka az olaj permetező uram könnyen ellenőrizzék a mennyiségű olaj permetezni, illetve csökkenti a hulladékot.Használhatja az olaj permetező uram egyenletesen ellenőrzése olaj.Kevesebb kalória, élvezni, alacsony, kövér, egészséges élet.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

Misto Olaj Permetező, Matt Üveg
  • Megújítva

Misto Olaj Permetező, Matt Üveg

HUF 4630.50

Misto egy újrafelhasználható olaj sprayUram üveget, hogy megadja neked a kényelem, valamint az egészségügyi ellátásokat a tipikaeroszol permetezők, de egy egészséges, közgazdas