400ml Rozsdamentes Acél 304 Moszkva Réz Öszvér Bögre Julep Kupa Sör Kupa Drinkware Multi Funkciós Koktél Kupa (Kapacitás : 60 ml, Szín : Réz)

400ml Rozsdamentes Acél 304 Moszkva Réz Öszvér Bögre Julep Kupa Sör Kupa Drinkware Multi Funkciós Koktél Kupa (Kapacitás

HUF 6137.10

Jelen van

Ez egy csésze készült galván acél.Jó érzés, de úgy néz ki, csodálatos. A szélén a kupa gyöngyös kialakítás, valamint a galván kupa test tükör hatását. A kupa lehet használni, mint egy üveg bor, családi összejövetelek, aztán a poharakat a rács. A julep kupa állítsa be a hőmérsékletet az ital öntött be, vezetése semmilyen italt, hűtve vagy meleg.Ezért, amikor a Puncsot koktél szolgált egy réz bögre jég, az ital azonnal menő lesz, biztosítva, borzongató érzés az egész, minden kortyot.  Állunk a minőségi termékeink, illetve az elégedett ügyfél a legfontosabb, így ha bármilyen probléma vagy kérdés, a barátságos ügyfélszolgálat csapat örülök, hogy vigyázz rá.Kínálunk egy 3-év garancia a barware termékek, illetve 30 nap visszaküldési ablak minden bontatlan termékek.Méret : 60ml | Szín : Réz.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk