AYGXU Fidget Játékok ,Fidget Popit Csomag, Pop Buborék Szenzoros Fidget Játék, Egyszerű dimple Játék ,Szorítsd Érzékszervi Játék, Szilikon Stressz Segédrepülőtereket Játék, Autizmus Speciális Igények stresszoldó. (25-ös Csomag)

AYGXU Fidget Játékok ,Fidget Popit Csomag, Pop Buborék Szenzoros Fidget Játék, Egyszerű dimple Játék ,Szorítsd Érzékszervi

HUF 6574.50

Jelen van

????【Vicces Játék】 - A szenzoros fidget játék, nyomja meg az egér a buborékokat vetett, aztán egy kis pattogó hang, majd forgasd át, majd indítsa el újra, ez nem összehasonlítható egy buborékot a hang, de ez is ad végtelen szórakozás. ????【Szülő-Gyermek Játékok】 - A legjobb játék lényegét, a szülők, gyermekek, autizmus, hogy bárki, aki úgy érzi, szorongás, fidget hasznos. ????【Enyhíti a Stresszt, a Szorongást】A pop fidget játék egy hatékony otthoni lényeges, az emberek, az autista, illetve a stresszt, segít nekik enyhíti a stressz, a szorongás, illetve helyreállítani az érzelmek. ????【Biztonságban, s a nyugtalanság. ✔A fidget játék gyakorolhatja a gyermek a logikus gondolkodás képességét, gyermek, gondoltam, lesz, rugalmasabb. ✔A popper fidget játék ideális ajándék bárki számára.Nagyon alkalmas családi összejövetelek, valamint elősegíti a kapcsolat, a család tagjai között. ✔Fidget játékok támogatja a különböző játék, módszerek, várva, hogy vizsgálja meg!.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk