xigua Trópusi pálmalevelekből Karácsony Fa áll Szőnyeg Padló Védelme,Kerek Vízálló Fa Állvány Tálca Mat Nyaralás, Party Dekoráció,28Inch.

xigua Trópusi pálmalevelekből Karácsony Fa áll Szőnyeg Padló Védelme,Kerek Vízálló Fa Állvány Tálca Mat Nyaralás,

HUF 4306.50

Jelen van

【Tökéletes Méret】 : Fa áll Mat 28 Cm átmérőjű,Tökéletes bármilyen méretű fa, 5"kis 7"nagy fák,a hagyományosan berendezett, hogy szeszélyes mesterséges karácsonyfa.Nagy karácsonyfa díszek. 【Könnyű Tárolás Tiszta,】 : A fa áll mat,tartós majd fel lehet használni, sok éven át;Víz mossa;tisztítani egy ecset;tedd, hogy száraz, nem bleach To,feltekerni, ha nem használja,illetve tárolja együtt más, Karácsony, ünnep elemek. 【Minden Kör Védelmet】 : Megvédje parkettás, szőnyegek a karcolásoktól,illetve akadályozni a kiömlött víz foltok, majd a szennyeződés elborít a földre;ez minden bizonnyal lesz egy erős, gyönyörű dekoráció fesztivál, dekoráció, hozzá egy kis ízt a fesztivál, dekoráció. 【Vonatkozó Forgatókönyvek】 : Karácsony,Halloween,Karácsony, Cosplay,Értékesítés,Akciók,Éves Szertartások,Közösségi Események,Színpadi Előadások,Ünnepi Rendezvények,Stb. 【30 Nap Garancia】 : Az elégedettség nagy megtiszteltetés számunkra,így garantáljuk, hogy felajánl egy ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére, ha valami balul sül el arról, hogy a termék 30 napon belül.SPECIFIKÁCIÓ : Anyag : Poliészter Méret : Mat 28 cm Mennyiség : 1 Csomag 1x Christmas Fa áll Mat Tökéletes Méretű Fa áll Mat 28 Cm átmérőjű,Tökéletes bármilyen méretű fa, 5"kis 7"nagy fák,a hagyományosan berendezett, hogy szeszélyes mesterséges karácsonyfa.Nagy karácsonyfa díszek.Könnyű Tárolás Tiszta, A fa áll mat,tartós majd fel lehet használni, sok éven át;Víz mossa;tisztítani egy ecset;tedd, hogy száraz, nem bleach To,feltekerni, ha nem használja,illetve tárolja együtt más, Karácsony, ünnep elemek.Minden Kör Védelmet Védeni parkettás, szőnyegek a karcolásoktól,illetve akadályozni a kiömlött víz foltok, majd a szennyeződés elborít a földre;ez minden bizonnyal lesz egy erős, gyönyörű dekoráció fesztivál, dekoráció,hozzá egy kis ízt a fesztivál, dekoráció.Vonatkozó Forgatókönyvek Karácsony,Halloween,Karácsony, Cosplay,Értékesítés,Akciók,Éves Szertartások,Közösségi Események,Színpadi Előadások,Ünnepi Rendezvények,Stb. 30 Nap Garancia az ön elégedettsége A nagy megtiszteltetés számunkra,így garantáljuk, hogy felajánl egy ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére, ha valami balul sül el arról, hogy a termék 30 napon belül.


Termékparaméterek

Anyag:
poliészter
Méret:
Mat 28 cm
Mennyiség:
1 Csomag
1xChristmas Fa áll Mat :
Tökéletes Méret :
Fa áll Mat 28 Cm átmérőjű,Tökéletes bármilyen méretű fa :
5kis 7nagy fák,a hagyományosan berendezett, hogy szeszélyes mesterséges karácsonyfa.Nagy karácsonyfa díszek. :
Könnyű Tárolás Tiszta, :
A fa áll mat,tartós majd fel lehet használni, sok éven át;Víz mossa;tisztítani egy ecset;tedd, hogy száraz, nem bleachTo,feltekerni, ha nem használja,illetve tárolja együtt más, Karácsony, ünnep elemek. :
Minden Kör Védelme :
Védeni parkettás, szőnyegek a karcolásoktól,illetve akadályozni a kiömlött víz foltok, majd a szennyeződés elborít a földre;ez minden bizonnyal lesz egy erős, gyönyörű dekoráció fesztivál, dekoráció,hozzá egy kis ízt a fesztivál dec :
Vonatkozó Forgatókönyvek :
Karácsony,Halloween,Karácsony, Cosplay,Értékesítés,Akciók,Éves Szertartások,Közösségi Események,Színpadi Előadások,Ünnepi Rendezvények,Stb. :
30 Nap Garancia :
Az elégedettség pedig nagy megtiszteltetés számunkra,így garantáljuk, hogy felajánl egy ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére, ha valami balul sül el arról, hogy a termék 30 napon belül. :

A kategóriába tartozó áruk