Yision Spin Mop Csere Fej, Mikroszálas Spin Mop Utántöltő Fej 360° - Os Micro Csere Felmosó Fej a könnyebb Takarítás Padlót Felmosni(10-es Csomag,Fehér)

Yision Spin Mop Csere Fej, Mikroszálas Spin Mop Utántöltő Fej 360° - Os Micro Csere Felmosó Fej a könnyebb Takarítás

HUF 5967.00

Jelen van

【10-PACK FELMOSÓ FEJ】Magas Színvonalú A mop utántöltő készült 100% - os Szuper Nedvszívó Mikroszálas Szál puha, nedvszívó szálakat, hogy nem kaparjuk le a földre felületek.Ez a mop csere fej ideális felmosás kemény felületű padló. 【TARTÓS CLEANING TOOL】A felmosó fej készült, 100% - os ultra-finom rost, A felmosó fej mérete : Külső átmérő-5.7 colos, Belső átmérő-3.9 inch,magas alakot, szuper nedvszívó könnyen tisztítás kemény piszok, szenny nélkül karcolás a padló felületén. 【MOSHATÓ GÉP MOP UTÁNTÖLTŐ】 A spin felmosó fej nagy, tisztító, az egész halott szög anélkül, hogy elhagyná a víz foltok; Alkalmas kézi mosás illetve a gép mosás, időt takarít meg a munka, hogy tisztítsa meg a padlót, felmosó fej. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Csak néhány perc, hogy cserélje ki a piszkos felmosó fej; Egyszerűen húzza meg a mop szál felett van a felmosó fejet, majd nyomja meg a mop keret helyére, amíg egy kattanást nem hall.A mop utántöltő gép mosható akár 10x a könnyű használathoz.Mentsd meg a dollárt, illetve a környezetre. 【Szintű ALKALMAZÁSOK】 A mikroszálas spin mop hatékony helyettesítője az ön régi felmosó fej, ideális felmosás minden kemény felületre padlón, mint például a fából készült padló, kerámia, laminált padló, márvány padlók, valamint egyéb lezárt kemény padlón; Mind A száraz, illetve nedves használni.Méret : 10db.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

Libman 02001 Csoda, Felmosó Utántöltő
  • Megújítva

Libman 02001 Csoda, Felmosó Utántöltő

HUF 2416.50

Nem szőtt prémium szintetikanyag.Könnyű változtatni utántöltő pattan le.Szuper nedvszívó.Gépben mosható "LIBMAN" CSODA, hogy MOP UTÁNTÖLTŐ Nemszőtt prémium szintetikanyag ne