Bluetooth 5.1 Motoros Bukósisak Headset RX7, 4 Lovas Csoport Kaputelefon Tartomány 1600 m,72h Zenét Játszani,IP67 Vízálló,FM, hangutasításokat,kihangosító,GPS,CVC 8.0 zajcsökkentés,Nagy Gomb(2 Csomag)

Bluetooth 5.1 Motoros Bukósisak Headset RX7, 4 Lovas Csoport Kaputelefon Tartomány 1600 m,72h Zenét Játszani,IP67

HUF 22003.65

Jelen van

【4 Versenyző Csoport Kaputelefon egyébként, élettartama rövidebb lesz;.Ha a Terméket hosszú idled, tárolja száraz helyen, majd töltse fel rendszeresen (3 havi), hogy biztosítsák a normális működés.A munka távolság változik együtt a környezetet, valamint az éghajlati tényezők.Heyun RX7 Bluetooth intercom célja, hogy mire van szüksége a motorozás szerelmeseinek . 72 órás zenét játszani, 24 órás hívás időtartama,Ha a RX7 az a hatalom, ne aggódj, akkor használhatjuk töltés közben, nem kell félni a távolsági lovaglás tervek, nem csak a zajos környezet, a 120km/h.Lehet kommunikálni a társak között 800m.Miután a Bluetooth csatlakoztatva van a mobil telefon, hívja a Siri a hangutasítások, felszabadítva a kezét.Humanizált tárcsa gombot design független kaputelefon FM-kapcsoló gombot (gyors művelet , lovaglás biztonságosabb).CVC8.0 kettős mikrofon zajcsökkentési DSP szoftver algoritmus interlligent négyszeres zajcsökkentés.A full-duplex mikrofon zajszűrő szoftver, ez biztosítja a visszhang, valamint a környezeti zajszűrés funkció a hívás.magas felbontású hívás akadálytalanul nagy sebességgel.A kaputelefon mód, 2 lovasok normális beszélgetés távolságon belül 800 M, akár 4 lovasok egy valós idejű beszélgetés tartomány 1600m.Beépített FM rádió, amikor a lovaglás, választhat követelés rádió programok.Az alkalmazás a Bluetooth 5.1 mód lehetővé teszi, hogy alacsonyabb hang átviteli késleltetés, gyorsabb adatátviteli sebesség, alacsonyabb energiafogyasztás, illetve hosszabb átviteli távolság.OVP automatikus funkció,28 V töltés védelem védi a biztonsági mindenkor.B, mint a gazda, mikor kapcsol-ból C-be, meg kell, hogy kattintson a "Multi-function" gombot, hogy B húzza ki az első.Kattintson duplán az "intercom" billentyűt ,majd kattintson a "Multi-function" gombot. 2 x fülhallgató / intercom2 x Microphone2 x konzolos microphone2 x fejhallgató-klipek a rögzítő screws2 x fülhallgató clip2 x hatszögletű screwdriver2 x USB cable2 x Konzolos mikrofon Mágikus Sticker2 x Mic Mágikus Sticker2 x Mic sisak Mágikus Sticker1 x Általános manual1 x Csomagolás doboz. 1. FM gombot(kapcsolja ki/be funkció FM.). 2. Beszélni vissza gomb (Intercom megfelelő、Bluetooth intercom,Kapcsolja be/ ki az intercom mód.). 3. Gomb(Hangerő "+"/"-",FM zenei Előző/Következő.). 4. Az On/off gombot(Hosszan nyomja meg a "be/ki" gombot for5s, hogy kapcsolja be/ki a kaputelefon.). 5. Multi-function key(Válasz/hívás -, Hang-helyettes,az Utolsó szám redia,Gyári,Multi-nyelv váltás,a Lejátszás/szünet, zene,Telefon, kaputelefon megfelelő,Ne közlemény.). 6. Töltés port egyébként, élettartama rövidebb lesz;Ha a Terméket hosszú idled, tárolja száraz helyen, majd töltse fel rendszeresen (3 havi), hogy biztosítsák a normális működés.A munka távolság változik együtt a környezetet, valamint az éghajlati tényezők.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

Uclear Indítvány 6 - Kettős
  • Megújítva

Uclear Indítvány 6 - Kettős

HUF 62093.25

Bluetooth 5.0 6 Lovas Dyna MESH Kaputelefon.Kaputelefon Távolság : 1,2 Kmes (3 / 4 mérföld) személyenként, végtelen csoport lovas, illetve tartomány.Buttonless vezérlés egyszerű k