NexiGo Vezeték nélküli Vezérlő Kapcsoló/Switch Lite/OLED, Bluetooth Irányítók a Nintendo Kapcsoló Rezgés, Mozgás, Turbo LED (Kozmikus Köd)

NexiGo Vezeték nélküli Vezérlő Kapcsoló/Switch Lite/OLED, Bluetooth Irányítók a Nintendo Kapcsoló Rezgés, Mozgás,

HUF 5398.65

Jelen van

【Kettős Motorok, Hat-Tengely Giroszkóp】A Nexi Go Pro Vezeték nélküli Vezérlő a Nintendo Kapcsoló jön a kettős haptic feedback motorok, hat-tengely pörgettyűs érzékelők, hogy a lehető legjobb játékélményt. 【LED Kijelző】Ez a vezérlő célja, LED tevékenység indikátor gyűrű körül a joystick.Amikor a vezeték nélküli vezérlő csatlakozó, aktív a LED kijelzők aktiválódni fog, továbbra is villog, mint használja a joystick. 【Gyors Töltés】 gyors töltési képesség, ez a vezérlő lehet teljesen feltöltött, körülbelül két-három óra az akkumulátor utolsó tíz órányi játék. 【Bluetooth-Kapcsolat】Könnyen párt a Kapcsoló Bluetooth-kapcsolaton keresztül.Csak akkor kell párosítani a drót az első alkalommal használható vezeték nélkül majd. 【Kényelmes, Csúszásmentes Tervezés】Készült ABS anyagból, kényelmes állagú, csúszásmentes markolat, a ergonomikus kialakítás segít csökkenteni a stressz, a fáradtság a kezét.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

8Bitdo Arcade Stick Kapcsoló & Windows
  • Megújítva

8Bitdo Arcade Stick Kapcsoló & Windows

HUF 10651.50

Kompatibilis Kapcsolót, a Windows.Támogatja a végső szoftver testreszabása gombra feltérképezése, illetve létrehozhat makrókat.Dinamikgomb elrendezés a gombot a térképi változ