4.4 Kg Súlyozott Ajtót, az Ajtó Dugók Emelet Dekoratív, Családi Dekoratív Anyag Ajtó Dugót Kezelni, Szövet Súlyozott Emeleten Megáll a Hálószoba, Nappali, Külső Ajtók (Fekete Négyzet)

4.4 Kg Súlyozott Ajtót, az Ajtó Dugók Emelet Dekoratív, Családi Dekoratív Anyag Ajtó Dugót Kezelni, Szövet Súlyozott

HUF 2697.30

Jelen van

????️Kapcsolja az otthoni csinosabb, kényelmesebbé, boldogabb hely : ezek a dekoratív ajtót dugók nagyon praktikus, egy nagyszerű módja annak, hogy szépíteni a belső, nagy kívül semmilyen haza.Ezek az ajtót dugók/fal védők nem csak biztonságos, minden ajtó a helyén, de az is, hogy egy csinos, kényelmes, meleg érzés, hogy az otthon, a vendégek azonnal szerelmes lesz belé. ????️Dekoratív ajtót sok minták közül lehet választani : kutya, sün, még négyzet alakú-oly sok más csodálatos minták közül lehet választani, akkor biztosan talál egy ajtó, retesz, ami megfelel az ízlésének, majd az otthoni dekoráció a legjobb!. ????️Csodálatos megbízható minőség : Amikor a biztonsági előírásokat, haza, család, nincs helye a kiskapu.Minden a prémium súlyozott ajtó dugók készülnek, a legmagasabb minőségi legbiztonságosabb anyagok, ők pedig elég erős, hogy megakadályozza ajtót becsapta.Tökéletes a gyermek hálószoba, nappali, folyosó, vagy bármely másik ajtó, ami talán az útjába!. ????️A tökéletes ajándék a család, barátok : ön keres egy meleg, szép ajándék a család, a barátok, akik szeretik az állatokat?Nos, ne keressen tovább!Ezek a gyönyörű, dekoratív ajtót dugóval nem, csak nagyon hasznos, mindennapi, háztartási cikkek, de akkor is mosolyt csal az arcok a barátaim, szeretteim, minden alkalommal, amikor látom őket.Ötletek szülinapra, üdvözlő ajándék, vagy bármilyen más alkalomra!. ????️Kiváló minőségbiztosítási : az A célunk, hogy az ön számára nagyon hasznos a háztartási termékek, miközben a mindennapi élet boldogabb.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van az új díszes ajtó retesz, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal-itt vagyunk az ön számára! [Megjegyzés : Ez nem alkalmas állatok, vagy a gyermekek, mint a játékok. ].Szín : fekete négyzet-4.4 kg.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

Mágneses Ajtó Stop - Szén Fekete - 1db
  • Megújítva

Mágneses Ajtó Stop - Szén Fekete - 1db

HUF 1618.65

[SAFE & KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ] : Halkan csukja be az ajtót a fal, akkor ez a mágneses ajtóütköző automatikusan tartani az ajtót.Egyszerűen húzza az ajtót, hogy engedje el.Nagyszer