NUZYZ 30db Eldobható Masszázs Ágy Lap Spa Szépség Asztal Lap Lélegző, Vízálló, Nem Szőtt 31X 71 ágytakaró, a Tetoválás szépségszalon Szálloda (Rózsaszín)

NUZYZ 30db Eldobható Masszázs Ágy Lap Spa Szépség Asztal Lap Lélegző, Vízálló, Nem Szőtt 31X 71 ágytakaró, a Tetoválás

HUF 2427.30

Jelen van

【Standard Méret】 : egyszer használatos, a Nem Szőtt Szövet Masszázs Asztalt Borító 31" X 71" Minden Darab, 30 Db Lepedő, egy zsák.Alkalmas A Legtöbb Márka Masszázságyak. 【Barátságos védőréteg】 : Eldobható Ágynemű Tisztább, Finomabb, kopásálló, Lélegző, Porálló, Vízálló, hogy Kerülje az Ismételt Használat, valamint a Jobb Védelmet Nyújt Az Ügyfelek számára. 【Időt Takaríthat Meg】 : A Vízálló Felület Hatékonyan Blokkolja A Foltok, A Folyamat Változó Eldobható Lap Nem Haladja Meg Az 1 Percet.A Régi Lapok Csak Kell Dobott Zsákban.Van, 30 Lap Egy Táska, Ami Megmenthet Egy Hónap Közüzemi Számlák, Sem Az Időt. 【Magas Minőségű】 : Készült Magas Minőségű, Nem-szőtt (PP+PP) , Puha, Íztelen,Szakmailag,Lélegző ,Zajmentes. 【Szintű Alkalmazások】 : A Lepedő Alkalmas Professzionális Kozmetikai Szalonok,Tetoválás Dedikált, Ágytakaró, Párna, Otthon, Vagy Idősek, Baby.Azt Is Fel Lehet Használni A Személyes Utazási Az Egészségre.Nuzyz masszázságy lap védi a költségtérítést egy szuper-puha réteg kényelem, szennyvízelvezetés.Ideális Professzionális Kozmetikai Szalonok, Gyógyászati Egység,Tetoválás Dedikált, Ágytakaró, Párna, Otthon, Vagy Idősek, Baby.Azt Is Fel Lehet Használni A Személyes Utazási A Munkavédelmi.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

Nagyított Repti Chips, 24 Liter
  • Megújítva

Nagyított Repti Chips, 24 Liter

HUF 2563.65

Nagyon magával ragadó 99% ban pormentes.Ez csomók a könnyű takarítani.Elem Csomag Súly : 8.5 Repti chips 26.4 L Nagyított Funkciók Repti chips 26.4 L Nagyított : faapríték, as