EZRODI 20 Csomag 3/8 RO Cső Végén wobblerek Tömítő illesztés Csatlakozók a Fordított Ozmózis Rendszer (Illik 3/8 RO Szerelvények)

EZRODI 20 Csomag 3/8 RO Cső Végén wobblerek Tömítő illesztés Csatlakozók a Fordított Ozmózis Rendszer (Illik 3/8

HUF 1618.65

Jelen van

1-Élelmiszer-Minőségű Minősége megfelel az NSF Standard Anyag : Ez a Cső végét csatlakoztassa az előállított élelmiszer-minőségű, nem-toxikus anyag, műanyag tee szerelvények teljesülnek a követelmények az anyagok a kapcsolatot élelmiszer, illetve ivóvíz. 2-Műszaki Jellemzők : Cső végén csatlakozók biztosítják a tökéletes tömítés, hogy ellenőrizze, hogy a 3/8" vizet vagy levegőt vonal ingyenes szivárgás, remekül működik, hogy megakadályozza a szivárgást, ha szolgálni egy RO rendszer. 3-Különböző Alkalmazások : zárókeretek dugja a quick connect illik, mint john vendég, malida, YZM, Lemoy, puresec, neeshow szerelvények, stb. 4-Könnyű telepíteni, eltávolítani, hogy ki kelljen használni, sok erőt. 5-100% Újrahasznosítható.Használhatja ezeket, hogy csatlakoztassa a quick connect illeszkedő, valamint megakadályozza a szivárgást, ha a változó szűrők vagy javítást a RO rendszer.


Termékparaméterek

A kategóriába tartozó áruk

oktatás, szórakozás, kikapcsolódás
  • Megújítva

oktatás, szórakozás, kikapcsolódás

HUF 9447.30

Filmre rögzített egy teltházas Londoni Alexandra Palace November 9 2018 A készlet tartalmaz minden, az Új Rend kedvencek, például a Kék hétfő', 'Igaz Hit', 'Bizarr Szerelmi Hároms